Informatie over mij :

Mijn naam is Angelique Laan en ik ben 40 jaar oud.
Vanaf mijn 16e ben ik in het kappersvak terecht gekomen en heb in 2003 mijn allround kappersdiploma gehaald op het Horizon College in Heerhugowaard. In die tijd was ik al werkzaam in een kapsalon waar ik enorm veel ervaring heb opgedaan. Ik heb daar veelvuldig aan cursussen en trainingen deelgenomen en heb de laatste 2 jaar mijn werkzaamheden als leidinggevende daar doorgebracht.
 
 
In 2004 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf, Angel Looks. Als ambulant kapster ben ik bijna 10 jaar lang langs de deuren gegaan om klanten te voorzien van de nieuwste kapsels en haarkleuringen.
Ieder jaar volg ik een aantal trainingen bij verschillende leveranciers en ga ik naar beurzen en shows om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op het kappersgebied.
 
 
 
Om het totaalplaatje zo compleet mogelijk te kunnen maken heb ik een aantal cursussen visagie gevolgd en diploma's gehaald in onder andere bruids- en dagmake-up.  De liefde voor dit vak en de ambitie om hier meer mee te gaan doen is zo gaan groeien, waardoor ik inmiddels een volledige opleiding visagie heb afgerond en daarin mijn branche diploma heb behaald. Ook voor dit vak volg ik verschillende trainingen om up to date te blijven en ben ik zelfs in 2014 genomineerd voor de Nederlandse make-up awards! Tevens werk ik regelmatig samen met fotografen en modellen om de haar en make-up voor diverse shoots te verzorgen.
 
Sinds november 2020 ben ik ook een officiële CC1 krullen kapster. Met deze krul knip techniek komen uw krullen optimaal naar voren en door de speciale manier van knippen heeft u als u uw haar een keer wilt stylen geen gekke plukken. Het haar sluit evengoed prachtig op elkaar aan. Voor meer informatie over de techniek en producten mag u uiteraard altijd bellen, mailen of appen.